Amsterdam.pm

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday, 6 March 2009

Time @room
09:00 ‎Welkom‎ (15 min)
09:15 liz - ‎What are you pretending to be?‎ (10 min, English) 3
09:25 Abe Timmerman (‎abeltje‎) - ‎Testing the Tester‎ (20 min, Nederlands) 3
09:45 Ruud H.G. van Tol (‎druud‎) - ‎Example of enhancing a popular CPAN module.‎ (15 min, Nederlands) 5
10:00 H.Merijn Brand (‎Tux‎) - ‎Hoe maak ik mijn module `beter'?‎ (20 min, Nederlands) 4
10:20 Detlev Hauschildt - ‎Met perl en bluetooth je mobieltje aansturen en uitlezen‎ (10 min, Nederlands) 3
10:30 ‎koffie met gebak‎ (30 min)
11:00 Dirk De Nijs (‎ddn123456‎) - ‎Perl: Introduction to XPath‎ (20 min, English) 3
11:20 Sebastian Stellingwerff (‎webmind‎) - ‎Health Matrix.‎ (20 min, Nederlands) 3
11:40 Richard Still (‎Oakbox‎) - ‎Pretty Documents: Using OpenOffice::OODoc in a production environment‎ (15 min, English) 4
11:55 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎Connect to the business‎ (10 min, ) 3
12:05
12:25 Michiel Beijen - ‎Het OTRS project: open source service management powered by Perl‎ (10 min, Nederlands) 2
12:35 ‎Lunch (gratis)‎ (70 min)
13:45 Juerd Waalboer - ‎Tijd voor Unicode‎ (20 min, Nederlands) 3
14:05 Gerard Goossen - ‎Introduction to Perl Kurila‎ (20 min, ) 2
14:25 H.Merijn Brand (‎Tux‎) - ‎Hoe ziet mijn data er van binnen uit‎ (20 min, Nederlands) 2
14:45 Leon Timmermans (‎leont‎) - ‎Libperl++: Embedding perl the easy way‎ (15 min, English) 4
15:00 ‎koffie‎ (30 min)
15:30 H.Merijn Brand (‎Tux‎) - ‎KRuler herschreven in perl‎ (15 min, Nederlands) 2
15:45 Steven van der Vegt - ‎Echlib, een 'lean and mean' CRUD framework via Data Access Objects.‎ (15 min, Nederlands) 2
16:00 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎Op GoogleEarth in 5 minuten‎ (10 min, ) 2
16:10 Kiffin Gish (‎Kiffin‎) - ‎Scrum and Perl‎ (20 min, English) 3
16:30 Jan-Pieter Cornet (‎JohnPC‎) - ‎Solving real-world routing problems with streams and closures‎ (20 min, English) 3
16:50 ‎Lightningtalks, Quiz en Veiling‎ (55 min)
17:45 ‎neut in de bar‎ (15 min)
18:00 ‎Diner (gratis)‎ (90 min)
19:30 ‎Hacken/Fluxx‎ (150 min)
22:00