Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday, 1 April 2016

Time the Chris the Richard
09:00 ‎Registration‎ (30 min)
09:30 ‎Opening‎ (10 min)
09:40
09:45 DrForr - ‎Introducing Prancer, a Web Framework for Perl 6‎ (40 min, English) 1 Sawyer X - ‎Ref::Util: accurate functions in XS for checking references‎ (40 min, English) 8
10:25
10:30 Vickenty Fesunov - ‎Writing Perl extensions in Rust‎ (20 min, English) 2 Søren Lund (‎slu‎) - ‎Documenting Code - Patterns and Anti-Patterns‎ (20 min, English) 4
10:50 ‎Coffee Break‎ (0 min)
11:15 Leon Timmermans (‎leont‎) - ‎Real-world parsing with Perl 6‎ (40 min, English) 3 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎XML::Compile, ten years later‎ (40 min, English) 6
11:55
12:00 Abe Timmerman (‎abeltje‎) - ‎Dancer::Plugin::RPC‎ (20 min, ) 3 Richard Still (‎Oakbox‎) - ‎Facebook::OpenGraph‎ (20 min, English) 3
12:20 ‎Lunch‎ (0 min)
13:45 Nate Nuss - ‎Graphing Logical Infrastructure‎ (40 min, English) 5 Theo van Hoesel (‎vanHoesel‎) - ‎Dancer2 REST assured‎ (40 min, English) 3
14:25
14:30 Mickey Nasriachi (‎Mickey‎) - ‎PONAPI: Let's REST‎ (20 min, English) 1 Tina Müller (‎tinita‎) - ‎Writing command line tools made easy‎ (20 min, English) 6
14:50 ‎Tea Break‎ (0 min)
15:15 DrForr - ‎From Regular Expressions to Parsing Javascript: Grammars in Perl 6‎ (40 min, English) 2 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Roles Best Practices‎ (40 min, English) 7
15:55
16:00 Abe Timmerman (‎abeltje‎) - ‎Continuous Integration‎ (20 min, ) 7
16:20
16:30 ‎Lightning Talks‎ (45 min)
17:15 ‎Closing Comments‎ (15 min)
17:30 ‎Dinner‎ (180 min)
20:30