Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday, 10 April 2015

Time lecture hall 1 lecture hall 2
09:00 ‎Registration‎ (30 min)
09:30 ‎Opening‎ (10 min)
09:40
09:45 Abigail - ‎Sharding a database‎ (20 min, English) 6 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎Know your OS‎ (20 min, English) 2
10:05
10:10 Leon Timmermans (‎leont‎) - ‎An introduction to the toolchain‎ (40 min, English) 5
10:50 ‎Coffee Break‎ (0 min)
11:15 H.Merijn Brand (‎Tux‎) - ‎CSV in perl6‎ (40 min, ) 3 Sawyer X - ‎Modern web scrapping‎ (40 min, English) 5
11:55
12:00 DrForr - ‎Everything Old is New Again: Quaternions in Perl6‎ (20 min, English) 2 Abe Timmerman (‎abeltje‎) - ‎SQLite voor testen van DBIx::Class code‎ (20 min, ) 6
12:20 ‎Lunch‎ (0 min)
13:45 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Approaching the Perl 6 Grammars‎ (40 min, English) 2 Jens Rehsack (‎Sno‎) - ‎Moo in Practice - System::Image::Update‎ (40 min, English) 4
14:25
14:30 Theo van Hoesel (‎vanHoesel‎) - ‎Do you speak-a my language‎ (20 min, English) 3 Michiel Beijen - ‎Perl on Windows for non-windows users‎ (20 min, English) 3
14:50 ‎Tea Break‎ (0 min)
15:15 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Spelunking Perl 6 Ergonomics‎ (40 min, English) 5 Peter Sergeant (‎pete‎) - ‎How to write a Perl CV that will get you hired‎ (20 min, English) 1
15:35 Rick Deller (‎PerlRick‎) - ‎Perl is Alive and Kicking - "Perl Jobs Market"‎ (20 min, English) 2
15:55
16:00 Michiel Beijen - ‎Oh Dist::Zilla I love/hate you so! Let me count the ways.‎ (20 min, English) 3 Sawyer X - ‎Dancer Status‎ (20 min, English) 5
16:20
16:30 ‎Lightning Talks‎ (45 min)
17:15 Wendy Van Dijk (‎woolfy‎) - ‎Go Ye!‎ (15 min, English) 8
17:30 ‎Closing Comments‎ (15 min)
17:45
18:00 ‎Buffet‎ (180 min)
21:00