Amsterdam.pm

Vet weergegeven presentaties zijn door de betreffende sprekers bevestigd.

Vrijdag 5 maart 2010

Uur $zaal
09:00 ‎Introductie‎ (15 min)
09:15 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Solved In Perl 6‎ (30 min, English) 1
09:45
09:50 Marius Olsthoorn - ‎Project-specific perl platform‎ (15 min, Nederlands) 1
10:05
10:10 Gerard Goossen - ‎Easy to follow functional overview of the perl compile phases‎ (20 min, Nederlands) 1
10:30 ‎Pauze‎ (30 min)
11:00 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Perl 5.10 in 2010‎ (30 min, English) 2
11:30
11:35 Leon Timmermans (‎leont‎) - ‎Memory mapping in Perl‎ (15 min, English) 2
11:50
11:55 H.Merijn Brand (‎Tux‎) - ‎Databases in platte tekst‎ (15 min, Nederlands) 1
12:10
12:15 Abe Timmerman (‎abeltje‎) - ‎JoesMoes‎ (15 min, Nederlands) 1
12:30 ‎Lunch‎ (60 min)
13:30 John van Krieken (‎vladtz‎) - ‎There is only one way to do it!‎ (30 min, English) 2
14:00
14:05 Oscar Wasmann - ‎Gelreveiling‎ (15 min, Nederlands) 1
14:20
14:25 Juerd Waalboer - ‎Vieze code‎ (15 min, Nederlands) 2
14:40
14:45 Wim Nelis - ‎Xymon config synch with database‎ (15 min, English) 1
15:00 ‎Pauze‎ (30 min)
15:30 Martin Berends (‎mberends‎) - ‎Perl 6 Implementations in March 2010‎ (30 min, English) 2
16:00
16:05 Leon Timmermans (‎leont‎) - ‎What's new in perl 5.12?‎ (15 min, English) 3
16:20
16:25 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎A little reflection on metamodels‎ (15 min, English) 2
16:40 ‎Pauze‎ (20 min)
17:00 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎whois-xml‎ (15 min, Nederlands) 1
17:15
17:20 ‎Lightning Talks‎ (40 min)
18:00