Navigation

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday, 25 April 2014

Time lecture hall 1 lecture hall 2
09:00 ‎Registratie‎ (30 min)
09:30 ‎Opening‎ (10 min) ‎Opening‎ (0 min)
09:40
09:45 ‎Sessie 1a‎ (20 min) Leon Timmermans (‎leont‎) - ‎Protocols on protocols, beyond webservices‎ (20 min, English) 8 ‎Sessie 1a‎ (20 min) Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎Digest::SHA is broken‎ (20 min, English) 2
10:05
10:10 ‎Sessie 1b‎ (40 min) Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Dancer and DBIx::Class‎ (40 min, English) 8 ‎Sessie 1b‎ (40 min) H.Merijn Brand (‎Tux‎) - ‎CSV - kijk eens met het oog van een eindgebruiker‎ (40 min, ) 3
10:50 ‎Pauze‎ (20 min)
11:10
11:15 ‎Sessie 2a‎ (40 min) Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Reactive Programming in Perl 6‎ (40 min, English) 11 ‎Sessie 2a‎ (40 min) Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎A perl driven appliance‎ (40 min, Nederlands) 1
11:55
12:00 ‎Sessie 2b‎ (20 min) Susanne Schmidt (‎Su-Shee‎) - ‎Database Unit Testing with PgTAP‎ (20 min, English) 8 ‎Sessie 2b‎ (20 min) Jan Hoogenraad - ‎Perl Data Language (PDL): some examples‎ (20 min, English) 5
12:20 ‎Lunch‎ (80 min)
13:40
13:45 ‎Sessie 3a‎ (40 min) Elizabeth Mattijsen (‎liz‎) - ‎How the Camel is de-cocooning‎ (40 min, English) 7 ‎Sessie 3a‎ (40 min) DrForr - ‎APIs. Very dangerous. You go first...‎ (40 min, English) 5
14:25
14:30 ‎Sessie 3b‎ (20 min) Theo van Hoesel (‎vanHoesel‎) - ‎the Clash of the Slashes‎ (20 min, English) 6 ‎Sessie 3b‎ (20 min) Mickey Nasriachi (‎Mickey‎) - ‎MetaCPAN::API is dead!‎ (20 min, English) 2
14:50 ‎Pauze‎ (20 min)
15:10
15:15 ‎Sessie 4a‎ (40 min) Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Tech Talk‎ (40 min, English) 7 ‎Sessie 4a1‎ (20 min) DrForr - ‎The Hunger Glyphs: Catching Hell (in Unicode)‎ (20 min, English) 4
15:35 ‎Session 4b2 (20min)‎ (20 min) Wendy Van Dijk (‎woolfy‎) - ‎Marketing for Perl is relatively easy because Perl is awesome‎ (20 min, English) 4
15:55
16:00 ‎Sessie 4b‎ (20 min) Sawyer X (‎Sawyer X‎) - ‎Dancer status 2014‎ (20 min, English) 4 ‎Sessie 4b‎ (20 min) Simon Bertrang (‎janus‎) - ‎Stylesheet Compression for Fun and Profit‎ (20 min, English) 5
16:20 ‎Pauze‎ (5 min)
16:25
16:30 ‎Lightning Talks‎ (45 min)
17:15 ‎Closing Talk‎ (15 min) Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Go Ye!‎ (15 min, English) 8
17:30 ‎Closing comments‎ (15 min)
17:45
18:00 ‎Buffet‎ (180 min)
21:00